betonlook vloeren

betonlook vloeren voor particulieren & bedrijven

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

PU Gietvloer

PU Gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen in 1 keer aangebracht worden zonder voegen. Een gietvloer kan in iedere gewenste RAL kleur en kleurencombinaties worden samengesteld. Gietvloeren hebben een dikte van ca. 3mm.

cemcolori vloeren

Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de Cemcolori gietvloer wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven.

leefbeton vloer

Een leefbeton vloer lijkt in veel opzichten op een gietvloer. Het verschil tussen de twee is dat de leefbeton vloer een veel dunnere laagdikte heeft. Leefbeton bestaat uit twee lagen, de vloer wordt eerst geïmpregneerd en vervolgens afgelakt.

troffelvloer

Troffelvloeren zijn zowel industrieel als privé zeer goed toepasbaar. Een troffelvloer heeft vele voordelen. Naast dat een troffelvloer er prachtig strak en minimalistisch uitziet is deze ook bestand tegen zware mechanische en chemische belasting.

bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren niet alleen mooi, Maar ook multifunctioneel, hygiënisch en praktisch in onderhoud.

Afgewerkt met een coating die optimale bescherming biedt.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This