betonlook vloeren

foto materiaal van projecten

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

PU gietvloeren

Zoekt u een vloer die naadloos is comfort biedt en sfeer en design uitstraalt? Dan kunt u denken aan een PU gietvloer. Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing.

cemcolori vloeren

Zoekt u een vloer met een moderne uitstraling die geschikt is voor vele doeleinden? Deze Cemcolori vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven. Wij leveren uitsluitend de Cemcolori vloer.

leefbeton vloeren

Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou een leefbeton vloer van Van Tol Vloeren uit Uden wel eens bij uw smaak kunnen passen. Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven. 

Troffelvloeren

Zoekt u een troffelvloer met een mooie, strakke uitstraling? Moet deze geen vloeistof doorlaten en voldoen aan hoge hygiënische eisen? Dan is een Epoxy troffelvloer van Van Tol Vloeren uit Uden een goede keuze. De vloer wordt met de hand getroffeld en is bijzonder sterk. Je ziet er ook niet snel vuil op.

bedrijfsvloeren

Er bestaat niet één standaard bedrijfsvloer. Wat bij uw bedrijf past, is helemaal afhankelijk van uw activiteiten, wensen en bedrijfscultuur. Heeft u een showroom, sportschool, kantoor of praktijk? Voor iedere toepassing is een geschikte bedrijfsvloer te vinden! De keuze en toepassingsmogelijkheden zijn enorm breed bij Van Tol Vloeren.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This