betonlook vloeren

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

over van tol vloeren
Het aanleggen van kunststofvloeren is al jarenlang de passie van ondernemer Ronald van Tol. Hij houdt ervan om vakwerk af te leveren voor zijn klanten. Bedrijven en particulieren kunnen bij Van Tol Vloeren terecht voor een eerlijk advies. Ronald van Tol zet zich, samen met een netwerk van goede professionals, volledig in voor een perfect eindresultaat.

Van Tol Vloeren is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vele kunststof en cementgebonden vloeren die overal toepasbaar zijn, zoals woningen, kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, showrooms, mechanische industrie, garages en de consumptieve sector. Van Tol Vloeren maakt strakke naadloze vloeren geheel op maat en in uiteenlopende kleuren.

showroom & werkwijze
Van Tol Vloeren heeft ook een showroom waar Ronald van Tol u graag persoonlijk ontvangt. Hij nodigt u graag uit om éérst de showroom te bekijken waar een keur aan vloeren bekeken kunnen worden.  Hebt u een keuze kunnen maken dan kan de vloer bij u thuis opgemeten worden. Vervolgens krijgt de klant een passende offerte. Ronald maakt de vloer ook zelf, waardoor er slechts één aanspreekpunt is.

Van Tol Vloeren staat u vanaf het eerste moment bij en onze service houdt pas op als vloer naar volledig tevredenheid perfect is aangebracht. Na het leggen van de vloer is er altijd nog even contact over het eindresultaat. Zulke persoonlijke momenten zijn kenmerkend voor de werkwijze van Van Tol.

Interesse?

Wilt u advies of een technische blik bij het bepalen van de juiste vloer?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This