betonlook vloeren

Leefbeton vloer ‘s-Hertogenbosch

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Leefbeton vloer in ‘s-Hertogenbosch

Bent u in ‘s-Hertogenbosch op zoek naar een vloer met betonlook uitstraling dan is een leefbeton vloer een geschikte vloer voor u.

Leefbeton is een hoogwaardig waterdicht cementproduct met een strakke robuuste uitstraling. De vloer bestaat uit 2 cementlagen waarna hij geseald wordt en vervolgens mat wordt afgelakt. De totale dikte zit op circa 2 a 3 mm.

De vloer is uitermate geschikt voor iedere ruimte in huis, showroom of kantoor.
Leefbeton is in meerdere kleuren te verkrijgen.

U kunt de kleuren komen bekijken in de showroom van Van Tol Vloeren.

voordelen van een leefbeton vloer

- Slijtvast

Leef-Beton is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Leef-Beton zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.

- Watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

 - Naadloos

Leef-Beton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

- Hygienisch 

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Leef-Beton. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking.

Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Leef-Beton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.​

Onderhoud van een leefbeton vloer

Deze vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de dichte structuur in de toplaag neemt de vloer geen stof en vuil op. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te houden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een leefbeton vloer iets voor u?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een leefbetonvloer zijn? Neem telefonisch of per mail contact op met Van Tol Vloeren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This