betonlook vloeren

Cemcolori vloer

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Cemcolori vloer

Gaat u voor een stoere, industriële betonlook? Dan zou de Cemcolori vloer van Van Tol Vloeren uit Uden wel eens bij uw smaak kunnen passen.

Deze vloer past in vele interieurstijlen en kan in de juiste combinatie zowel een moderne als warme uitstraling geven. Wij leveren uitsluitend de Cemcolori vloer.

De Cemcolori vloer wordt opgebouwd uit twee of meer lagen en afgesloten met een beschermende coating om vocht en vuil af te stoten.

Voor gebruik in vochtige ruimten, zoals de badkamer, is deze vloer niet zo geschikt. U kunt dan beter kiezen voor een troffelvloer of polyurethaan (PU)gietvloer.

voordelen van een cemcolori vloer

- Duurzaam design
- Slijtvast & onderhoudsvriendelijk
- Industriële, moderne betonlook
- Vloerverwarming is mogelijk
- Het is mogelijk over uw oude tegelvloer heen te plaatsen
- Geschikt voor vrijwel iedere oppervlakte

waar moet ik rekening mee houden

- Niet geschikt voor de badkamer

Onderhoud van een cemcolori vloer

De Cemcolori vloer van Van Tol Vloeren is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt. U kunt de vloer goed onderhouden met de Van Tol Vloeren Reiniger.

Meer informatie hierover vindt u op onze onderhoudspagina.

Een cemcolori vloer iets voor u?

Denkt u aan een Cemcolori vloer voor uw interieur of werkruimte? Van Tol Vloeren geeft u graag advies over een geschikte vloer.

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This