betonlook vloeren

Bedrijfsvloeren

door vakmanschap aangebracht met de beste materialen

Van Tol Vloeren BV staat in de Top 10 vloerleggers in de regio op Trustoo. Volgens Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022. Daarmee hebben we de Top Score Badge verdiend!

Als erkend 5-sterrenspecialist streeft Van Tol Vloeren BV naar 100% klanttevredenheid van kennismaking, oplevering en nazorg.

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Bedrijfsvloeren

Er bestaat niet één standaard bedrijfsvloer. Wat bij uw bedrijf past, is helemaal afhankelijk van uw activiteiten, wensen en bedrijfscultuur. Heeft u een showroom, sportschool, kantoor of praktijk? Voor iedere toepassing is een geschikte bedrijfsvloer te vinden! De keuze en toepassingsmogelijkheden zijn enorm breed bij Van Tol Vloeren.

Coatingvloer bedrijfshal Den Bosch

SIERGRINDVLOER ALS BEDRIJFSVLOER

Een goede prijs-/kwaliteitverhouding is belangrijk bij bedrijfsvloeren. Een siergrindvloer is daarom populair bij veel bedrijven. Deze vloer wordt bijvoorbeeld vaak gelegd in showrooms of kantoren. Bijkomend voordeel is dat eventuele vlekken, vuil of beschadigingen nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

GIETVLOER IN PRAKTIJKRUIMTEN

Bij tandartspraktijken, fysiotherapeuten en ander soort praktijken is een gietvloer in trek. Dit komt door de hygiëne en de gladde afwerking. Een gietvloer is makkelijk schoon te maken.

Advies bedrijfsvloer

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. We geven u graag voorbeelden van bedrijfsvloeren en bekijken samen met u welke bedrijfsvloer het beste past in uw situatie. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of advies!

bezoek onze showroom

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten en willen ú zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom is onze showroom UITSLUITEND OP AFSPRAAK te bezichtigen.

Bel met 06 -118 825 37 voor een showroom afspraak !

Share This